RECEPTION OG OMSTILLING
 
For at undgå unødvendig ventetid og tabte kald, vælger flere virksomheder at få en receptions- eller omstillingsløsning. Vi tilbyder; omstilling / viderestilling af kald, beskedmodtagelse og -håndtering i form af e-mails eller telefonbesked samt kalenderintegration. Løsningen kan enten være en fuld løsning eller som overløb (dvs. kald omdirigeres til Moranti Services, når I har travlt, i ferieperioder mv.).KUNDESERVICE / HELPDESK (INBOUND)
 
Kundeservice / helpdesk er en udbygning af receptions- og omstillingsfunktionen og omfatter bl.a. besvarelser på forespørgsler, vejledning, support, sags-registrering mv. Kundeservice / helpdesk kan benyttes som en fuld løsning (dvs. hvor Moranti Services tager alle indkomne kald), uden for normal åbningstider eller som overløbKUNDESERVICE / DATAHÅNDTERING (OUTBOUND)
 
Telemarketing er en proaktiv tilgang til jeres eksisterende såvel som kommende kunder. Kundeoplevelsen og den gode dialog er vigtig, både ved tilfredshedsanalyser, servicekald, salg, mødebooking, kundefastholdelse mv.RESTANCEINDDRIVELSE
 
Restanceinddrivelse, kreditkortindbetalinger, PBS-registrering, forhandling af afdragsordninger er områder, der påvirker en virksomheds cash flow. Moranti Services har gennem årene opbygget stor erfaring i håndteringen af disse services, på vegne af vores sam-arbejdspartnere.     
  KONTAKT OS

Moranti Services A/S
Bådehavnsgade 2A

2450 København SV

+45 38 33 33 33
Email: Info@Moranti.com


CVR nr.: 38145622
Revisor: Revisionsfimaet W. Bach Nørgaard
Advokat: Danders & More