Moranti Services A/S
Fordi kundeoplevelse starter ved første kontakt…
Danish   English  
 
 

MORANTI SERVICES VÆRDIGRUNDLAG MORANTIGLOBAL LEDELSEN OG BESTYRELSEN


MORANTI SERVICES

Moranti Services A/S har mere end 30 års erfaring som service- og solution udbyder inden for kundeservice, 1st – 3rd level IT-services, helpdesk, back office, 24/7 overvågning og support. Vi servicerer kunder, globalt, på 8 sprog. Vores hovedkontor er placeret i København, hvor vi dagligt stræber efter at give den bedste kundeoplevelse i hver dialog.

Vi udfører både enkle så vel som mere komplekse opgaver, uden at miste fokus eller gå på kompromis med kvaliteten. Kontakt os for yderligere information om, hvordan Moranti Services kan understøtte din virksomhed.

Moranti Services ønsker en mangfoldig arbejdsstyrke. Kvalificerede ansøgere tages i betragtning uden hensyntagen til race, farve, religion, køn, nationalitet, alder, seksuel orientering, kønsidentitet, veteranstatus eller handicaps.
VÆRDIGRUNDLAG
Vision Mission
Vi vil være din fortrukne service partner Vi forener tradition og innovation
 
 

Vores vision og værdier afspejler vores DNA, hvor vi dagligt stræber efter at gøre en forskel.

    Innovation Gennem fornyelse og udvikling sikrer vi den bedste service, både nu og i fremtiden
    Kvalitet Indsigt, faglig kompetence og motivation skaber performance
    Partnerskab Sparring og dialog understøtter vores fælles forretningsgrundlag, og skaber vækst og udvikling
MORANTIGLOBAL
–Oplev forskellen

Som et naturligt led i vores fortsatte vækst, har vi organiseret vores kundesupport i en samlet service portefølje – MorantiCare

MorantiCare tilbyder fx definerede serviceniveauer, attraktiv prisstruktur samt flere tillægsydelser, som hjælper med at understøtte og optimere dit supportsystem samt tilknyttede løsninger. Dine succeskriterier er vores mål - uanset om det er daglige forretningsændringer, forbedringer af eksisterende løsning eller implementering.

MorantiGlobal – sikrer at tilgangen til det enkelte marked håndteres med lokal tilgang og sprog.
Kombineret med fleksibiliteten i MorantiCares portefølje giver dette et stærk og målrettet fokus – uanset hvilket marked, du opererer på.

Vi stræber dagligt efter at give den bedste kundeoplevelse i hver eneste dialog for derigennem at understøtte vores samarbejdspartneres forretningsgrundlag og kundetilfredshed.

MorantiSupport har til opgave at optimere og forbedre vores portefølje, kvalitet og kundeoplevelse. Derfor laver vi løbende brugerundersøgelser og opfølgning, hvor din feedback ligeledes er en vigtig faktor.

En af MorantiGlobals strategier er en systematisk udvikling, kontinuere forbedringer samt investering i vores forskellige forretningsområder, således at du sikres loyale og tilfredse kunder, uanset hvilken service du tilbyder


MorantiGlobal – oplev forskellen
LEDELSEN OG BESTYRELSEN

Moranti Services A/S bestyrelse består af følgende:

Birgitte Dam Kræmmergaard

CEO og bestyrelsesmedlem

Profil

Birgitte er adm. Direktør og ejer af Moranti Services A/S. I det meste af sin lange karriere har Birgitte arbejdet med salg, marketing og lederskab. Heriblandt tæller globale virksomheder som Coca-Cola, Unilever og ISS.

Birgitte er anerkendt for sine langvarige kunderelationer og evne til at sætte sig ind i kundens situation, når opgaven skal løses. Hun har både en stærk teoretisk og praktisk tilgang til at sikre den bedste løsning.

Hendes store netværk og engagement i forskellige interesse organisationer er med til at sikre at viden og relationer holdes vedlige.

Birgitte sætter en ære i at være en del af en virksomhed, som efterlever gældende love og regelsæt omkring god forretningsetik. Interne audit processer sikrer, at virksomheden altid er opdateret på alle områder i Moranti Services A/S’ Corporate Governance og at alle kontaktflader handler i overensstemmelse med gældende lovgivning. 

Philip Nyholm

Bestyrelsesformand

Profil

Philip er Managing Partner i DANDERS & MORE, og er en del af afdelingen for corporate & financial transactions, hvor han primært arbejder med børsret, selskabsret, køb og salg af virksomheder samt generel erhvervsrådgivning. Gennem en længere årrække har Philip endvidere arbejdet med Life Science virksomheder og de særlige problemstillinger, der knytter sig hertil.

Philip er anerkendt for sin løsningsorienterede tilgang til de juridiske problemstillinger, og lægger vægt på, at alle led i processen bliver håndteret, og har derfor altid stort fokus på processtyringen. Philips finansielle uddannelsesbaggrund giver ofte en meget kommerciel løsning af klienternes forhold.

Philip er medlem i Advokaternes forening for selskabsret og Advokatsamfundet. Ligeledes er Philip medlem af en række bestyrelser i private virksomheder.

Philip har en HD i Finansiering fra CBS og uddannet Cand.jur. Københavns Universitet.


 


Kurt Svenson

Bestyrelsesmedlem

Profil

Kurt er Senior Executive med + 25 års erfaring med internationalt ledelsesroller indenfor Global IT og Enterprise Software industrien. Han har stor erfaring i at lede marketing og business grupper og at arbejde med kanal og alliance partnere i Europa, Mellem Østen og Africa.

Kurts speciale er inden for international forretningsudvikling, kanal og alliancer markedsføring.

Kurt har en kandidatgrad inden for International markedsføring, økonomi og Erhvervsøkonomi fra CBS i København.
Last updated: 21-08-2019  
 
 
 

KONTAKT OSMoranti Services A/S
Bådehavnsgade 2A

2450 København SV

+45 38 33 33 33
Email: Info@Moranti.com

FØLG OS         

CVR nr.: 38145622
Revisor: Revisionsfimaet W. Bach Nørgaard
Advokat: Danders & More
Bank: Danske Bank